Helpman’s 7 beloftes

Gegarandeerd de vrijheid om jezelf te zijn.
Helpman’s Pasta’s doet er alles aan om je niet alleen een volle maag te bezorgen maar ook een glimlach op je gezicht en een gevoel van tevredenheid. Dat doen we door zo veel mogelijk jou de vrijheid te bieden om je gerecht samen te stellen zoals jij dat wilt met de beste producten die wij kunnen vinden. Met de volgende 7 beloftes willen we het niet alleen bij woorden houden, we willen het je garanderen en het naleven.

Totale vrijheid
Bij Helpman’s Pasta’s geloven wij in vrijheid. De vrijheid hebben om je eigen keuzes te maken zoals jij dat wilt. Dat vinden wij belangrijk en willen jou daar dan ook bij helpen. Wij streven ernaar om je zo veel mogelijkheid vrijheid te bieden in hoe jij jouw maaltijd wilt eten en geheel in jouw smaak kunt samenstellen.

Totale gemak
Wij geloven erin dat online eten bestellen draait om jou leven gemakkelijker te maken. We streven er dan ook naar om jou steeds meer gemak en comfort te bieden. Door bijvoorbeeld onze gerechten in borden te leveren met servet, een bestekzakje en bestek. Zodat jij meteen aan tafel kan en meteen kunt genieten van je favoriete pasta. Zonder enige afwas achteraf.

Dagverse ingrediënten
Hoe verser, hoe beter voor de smaak beleving en je lichaam. Daarom werken wij uitsluitend met dagverse ingrediënten en dagverse voorbereidingen. We kopen onze verse ingrediënten, zoals groente en vlees, dan ook lokaal op dagelijkse basis in.

De beste producten
Al onze producten kiezen we met zorg uit. We gaan altijd voor producten met de beste kwaliteit en de beste smaak. Zoals de pasta wie wij gebruiken. Vroeger at alleen de Italiaanse koningshuis deze pasta merk en de aller rijksten van Italië. Vanaf nu ook jij.

Snelle service
Als fast-service bedrijf doen we ons best om je order zo snel mogelijk bij je af te leveren. In de postcodes 9711 t/m 9717 beloven we binnen 30 minuten bezorging. In alle andere postcodes waar we bezorgen hanteren we 40 tot 60 minuten bezorging. Als het ons niet lukt om binnen deze beloofde bezorgtijd bij je te bezorgen dan ontvang je van ons een couponcode van 15% korting op je volgende order.

Niet tevreden? We lossen het meteen op
Is er iets mis met je bestelling? Dan lossen we dat meteen op zonder discussie en gezeur. Bel ons op 050-2113430, vertel ons wat er scheelt en we lossen het meteen op met een nieuwe pasta of een gepaste compensatie.

Service met aandacht
We lezen altijd alle recensies en luisteren naar onze klanten. Op basis hiervan verbeteren we, zo nodig, onze service en ons assortiment. Heb je suggesties? Bel of mail ons gerust en geef je feedback.

Uitzonderingen
Wanneer komt vast te staan dat een besteller misbruik wil maken van de 7 Beloftes, behouden wij ons het recht om de 7 Beloftes niet na te leven en komen deze garanties te vervallen. In gevallen waarin de 7 Beloftes niet volstaan, is het oordeel van de leidinggevende van de betreffende winkel bepalend.