TOP

Heerlijke pasta !! 😍

Geplaatst door:MB
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:08-09-2018

Heerlijk!!

Goede kwaliteit, grote porties! Het eten was heet bij bezorging. Het werd snel bezorgd door een hele vriendelijke bezorger. Helemaal geweldig de strikjes die de bezorgers dragen. Al met al, goede ervaring en wij bestelling vaker hier! Ga zo door!

Geplaatst door:Erika
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:02-09-2018

slechte service

Slechte zaak dat de website meerdere keren vastloopt. Bij bellen weet men van niets en verwijst weer naar website.

Geplaatst door:Jacco
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:09-08-2018

Heerlijk smaakvol

Heerlijk pasta met een fantastische saus. Ik ga hier absoluut vaker bestellen, pure klasse

Geplaatst door:Nick
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:06-08-2018

Toppie!

Ben persoonlijk langs gekomen in de zaak en tesamen met Giorgio een heerlijke maaltijd samen gesteld. Super service, ik heb lekker gegeten en kom zekers weer bij jullie! Toppie! Bedankt! 👏🏽

Geplaatst door:Juanita May
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:27-07-2018

Uitmuntend!

Op advies van een vriend van ons besteld, hebben heerlijk genoten van de pasta’s!

Bedankt Helpman’s Pasta’s
tot snel! 😉

Geplaatst door:Laura en Roelof
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:15-07-2018

Jammie!!

Vandaag voor het eerst bij jullie besteld. Had aangegeven op de website dat ik graag mijn eten om 19:00 uur bezorgd wou hebben. 19:10 was mijn bestelling er nog niet. Wat ik geen probleem vond. Om 19:15 kreeg ik netjes een telefoontje dat het erg druk was en dat mijn pasta over 10 minuten zou worden bezorgd. Vond het fijn dat ik een telefoontje kreeg. Topservice! Eten was er daarna al vlug kreeg er een gratis drankje bij omdat ze wat later waren. Ik had ze al vergeven toen ze mij een belletje deden! Pasta was HEERLIJK en gloeiend heet. Kortom zeer tevreden en ga zeker nog een keer bestellen! Can’t wait! 😀

Geplaatst door:Lisa-Jane
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:09-07-2018

Heel lekker

Pasta afgehaald en het werd vers voor mn neus bereid. Erg lekker!

Geplaatst door:Kevin
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:02-07-2018

Heerlijk

Twee pastagerechten besteld. De bezorging was erg snel en de bezorger was vriendelijk. De pasta’s smaakten heerlijk! Wij bestellen zeker weer.

Geplaatst door:Marjon
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:01-07-2018

Service ok. Smaak ok. Echter 1klomp pasta. Helaas

Nieuwschierig dus besteld. Pasta carbonara. Helaas 1klomp pasta. Voor mij niet weer.

Geplaatst door:Derk wind
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:01-07-2018

Lekker, maar kan beter

Gisteravond bestelde ik bij jullie een portie pasta met extra champignons en extra courgette. De pasta zelf was heerlijk, maar de €1,50 die ik voor de extra courgette heb betaald was echt niet waard. Ik heb maar iets van 2 kleine stukjes tussen de pasta gevonden, die net zo dun waren als mijn nagel, dus uiteindelijk heb ik voor NIKS extra geld betaald. Heb toen jullie toen niet gebeld, maar de volgende keer mogen jullie opnieuw een pasta brengen met ECHTE EXTRA COURGETTE op!

Geplaatst door:Amanda Leite
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:29-06-2018

Proficiat!

De pasta wast verukkelijk!, met lekker veel kaas, ook mijn zoontje heeft er erg van genoten, de pasta kwam warm aan en was bezorgd door een hele aardige blonde gezette jongen, Proficiat.

Geplaatst door:Sebastiaan Slabbinck
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:24-06-2018

Vriendelijke nette bezorging en super lekkere pasta.

De pasta was echt lekker! Bezorgd door een leuke, knappe en vriendelijke dame. De pasta was op prima temperatuur. Echt lekker met lekker veel kaas. Ga hier zeker vaker bestellen.

Geplaatst door:Antonio
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:23-06-2018

Incredable!

de pasta was heerlijk! en een Hele vriendelijke roodharige bezorger op een mooi electrisch fietsje, Geweldig!.

Geplaatst door:Ruus Prinsen
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:23-06-2018

Formidabel!

Heerlijk gegeten!Snelle bezorging door een hele knappe roodharige jongeman op een scootertje!Echt voor herhaling vatbaar!

Geplaatst door:Marcella Stout
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:21-06-2018

ha, hoe ist.

heerlijke pasta!!!, geweldige bezorging en leuke attente jongen man1

Geplaatst door:Jorian Freubel
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:20-06-2018

Top pasta’s

Super! Echt een aanrader! Goeie smaak en snelle service!

Geplaatst door:Mh
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:10-06-2018

Heerlijke betaalbare pasta, supersnel bezorgd door een hele aardige bezorger en ook nog eens perfect eetklaar warm. Perfecte maaltijd voor 1 persoon, zat naderhand goed vol (heerlijk veel kaas). Aanrader!

Geplaatst door:Ronald
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:08-06-2018

Nu al een aantal keren bij Helpman’s Pasta’s besteld, iedere keer een super service, snelle bezorging en het smaakt ook nog eens heerlijk!

Super!

Geplaatst door:Eva
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:11-05-2018

Aanrader!

Gisteren voor de eerste keer bij jullie besteld, en het was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar! 🙂

Geplaatst door:Else
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:08-05-2018

Zeker vaker bestellen, heerlijk gegeten!

Wij hebben heerlijk gegeten van de pasta’s, zelfs de kleine heeft heerlijk gesmuld! De kwaliteit is prima en de bezorging was precies op de afgesproken tijd! Een aanrader!
Dank jullie wel, Helpman’s pasta’s!

Geplaatst door:Ineke Kamps-Robertus
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:27-03-2018

te laat

Helaas, hoe lekker de pasta ook is, als je 1.15 uur op je bestelling moet wachten, dan was dat dus wel de laatste keer.

Geplaatst door:M de Dreu
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:18-03-2018

De beste Pasta’s van Groningen!

Tot nu toe de beste Pasta’s van Groningen. Ik kan zelfs me favoriete pasta bestellen met pikante pepers, wat elders niet kan.

Geplaatst door:Cuce
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:18-03-2018

De Carbonara is heerlijk! En de bezorging was snel en de bezorger heel vriendelijk. Toppasta’s!

Geplaatst door:Jos
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:25-10-2017

Super lekkere pasta’s, goede porties en vriendelijke bezorger!

Geplaatst door:Liesbeth Eerens
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:10-10-2017

Smaakvol, ruime portie en zeer vriendelijke medewerkers. Goeie prijs/kwaliteiverhouding.

Geplaatst door:M. De Jong
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:10-10-2017

Heerlijke pasta’s, royale porties en heel snel gebracht! Superlekker gegeten!

Geplaatst door:Marije
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:09-10-2017

Echt bijzonder goed. Lekker en smaakvol!

Geplaatst door:Madà Miesen
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:09-10-2017

Heerlijke pasta! Precies genoeg en zoals een ware italiaan betaamt, uitstekende smaak met weinig ingrediënten! Ook leuk dat de bezorger op een fiets komt. De bezorger hoopt oprecht dat je een fijne maaltijd hebt!

Geplaatst door:Sythe
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:09-10-2017

Een paar weken geleden toen ze net waren begonnen voorbij zien komen. Na wat aarzelen toch maar besteld. Inmiddels heb ik al voor de derde keer besteld en ervan genoten. Ook mijn vriend, die al twee keer mee heeft gegeten vindt het heerlijk. Gerechten komen lekker warm aan en worden snel bezorgd door een vriendelijke bezorger. Een aanrader.

Geplaatst door:Froukje
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:05-10-2017

Een echte aanrader. Lekkere verse pasta, prima porties. Precies op de afgesproken tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. Ook onze dochter heeft ervan gesmul

Geplaatst door:Jasper Hollenbeek Brouwer
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:05-10-2017

Super lekkere pasta en aardige mensen. Simpel concept en zeker daarom handig voor studenten zoals ik.

Geplaatst door:Wessel
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:05-10-2017

Wat een flutservice zeg. Wil je bestellen voor in paddepoel en word er aan de telefoon gezegd dat ze daar niet bezorgen. Terwijl er op de site staat van wel. Toen we dat aangaven vroegen ze wat we wilden bestellen. Toen wij aangaven dat we twee keer pasta wilden werd er weer gezegd dat dat niet kon… als het niet kan plaats het dan ook niet op de site!

Geplaatst door:Chantal
Beoordeling Service
Beoordeling Bezorging
Beoordeling Eten
Datum:04-10-2017

Required

Beoordeel ons op onze service
Beoordeel ons op de bezorging van je bestelling
Beoordeel ons op smaak & kwaliteit van onze gerechten

Wij zijn helaas gesloten.