Het is inmiddels de tweede week dat Helpman’s Pasta’s bestaat en er online verse pasta’s besteld kunnen worden naar eigen smaak en wens. 

We willen allereerst iedereen bedanken die een pasta heeft samengesteld bij ons. We zijn dankbaar voor het vertrouwen.

Één van onze sauzen die je kunt kiezen is de bolognese. We hebben inmiddels gemerkt dat het een saus is die erg geliefd is. Bij Helpman’s Pasta’s vinden we niet alleen hoge service belangrijk, maar de smaak van onze pasta’s en de sauzen vinden we ook erg belangrijk. We willen bekend staan om de service, kwaliteit en smaak. Want als je gaat eten, is smaak erg belangrijk. Daarom gebruiken we voornamelijk echte, verse producten om onze pastagerechten te bereiden voor jou.

Vanaf onze eerste dag bereiden we onze gerechten met verse ingrediënten. Dus geen gedroogde spek voor de Carbonara en ook geen gevroren broccoli voor de Verdura. Uiteraard gebruiken we ook verse ingrediënten voor de bolognese saus. Onze overtuiging is dat het nog verser kan.

Daarom hebben we sinds deze week een vernieuwde bolognese saus die verser en lekkerder is. Naast de tomatensaus uit Italië die we gebruiken om onze bolognese saus vers te bereiden, doen we nu ook verse cherrytomaten in de saus en verse basilicumblaadjes. Door deze toevoeging  heeft onze bolognese saus een natuurlijkere en rijkere smaak voor meer genot.

Wil je je favoriete pasta combineren met onze huisgemaakte bolognese saus? Klik dan hier.


Like ons op Facebook