Bij Helpman’s Pasta’s werken we er voortdurend aan om onze service en ons aanbod te verbeteren en te verbreden. Hogere service, betere gerechten en meer smaken voor betere combinaties waar jij blij van wordt. Daarom introduceren we een nieuwe saus. 

Helpman’s Pasta’s bestaat op dit moment nog geen maand, we zijn dus nog een erg jong bedrijf. Als je jong bent, dan is er volop ruimte om te groeien. Dat beseffen we ons en daar werken we heel hard aan.

Zo een vier weken geleden, toen we online gingen, begonnen we met drie pastasoorten, vier sauzen en vier toppings waar je uit kon kiezen. In de tussentijd hebben we onze toppings uitgebreid naar 5 keuzes, op aanvraag van mensen die bij ons hebben gegeten.

De Italiaanse keuken heeft natuurlijk meer dan 3 pastasoorten en meer dan 4 sauzen. We hebben daarom nog eens goed gekeken wat we nu zouden kunnen toevoegen aan ons assortiment, zodat jij meer keus hebt, beter kan variëren en een betere kans hebt om jou favoriete smaken te combineren. We hebben daarom besloten om nog een typische Italiaanse saus toe te voegen aan ons assortiment.

Napoletana
We hebben gekozen voor de saus Napoletana. Dit is een typische Italiaanse saus. Simpel, niet te zwaar en toch erg lekker. Deze saus maken wij met gepelde tomaten die we importeren uit Italië, verse basilicum en knoflook. Daar bovenop strooien we, net als bij ieder ander gerecht bij ons, parmezaanse kaas. Deze saus in combinatie met je favoriete pasta soort kost, net als andere combinaties bij ons, gewoon 7,50 euro.

Deze saus combineren met je favoriete pastasoort? Bestel dan hier.
Eet smakelijk.