Bij Helpman’s Pasta’s zijn we voortdurend bezig met het verbeteren en verbreden van ons assortiment. We luisteren graag naar mensen die ons hebben gegeten of bij ons zouden willen eten. Gelukkig krijgen we ook feedback van jullie en krijgen we ook aanvragen. 

Zoals “Hebben jullie ook glutenvrije gerechten” of “Krijgen jullie ook nog Volkoren pasta?”.

Soms heeft het wat tijd nodig om iets te realiseren en iets nieuws te introduceren, zoals de glutenvrije gerechten waar we mee bezig zijn. We nemen de tijd omdat we het goed willen doen en de kwaliteit die we aanbieding niet willen verliezen.

We hebben goed gezocht en goed overlegd met onze leverancier en hebben de juiste fabrikant gevonden om aan de vraag naar volkoren pasta te voldoen. Daarom introduceren we vandaag de Penne Rigate Volkoren.

Dat is hetzelfde als onze Penne Rigate maar dan volkoren. Hoge kwaliteit pasta, fijne textuur en smaakvol. De volkoren penne rigate bestel je bij ons, in combinatie met je favoriete saus, voor dezelfde prijs als de rest van ons assortiment, gewoon 7,50 euro.

De Penne Rigate Volkoren bestellen? Ga dan naar onze bestelpagina, kies je pasta, kies dan je saus en geniet!

Eet smakelijk alvast!