We zijn verheugd aan te kondigen dat wij weer iets nieuws toevoegen aan ons assortiment. Vanaf vandaag kun je bij je pastagerecht ook van Italiaanse frisdrank genieten. 

Bij Italiaanse eten hoort natuurlijk ook Italiaans drinken. Zo wordt je Italiaanse maaltijd net iets completer op z’n Italiaans. Daarom introduceren we frisdrank van het merk San Pellegrino. Een Italiaanse frisdrank die in eigen fabrieken worden gemaakt met Italiaans bronwater.

San Pellegrino
S.Pellegrino is een van ’s werelds bekendste en meest gewaardeerde Italiaanse product dankzij zijn imago en onmiskenbare smaak, maar ook vanwege de uitstekende kwaliteit die elke dag met deskundigheid en passie gewaarborgd wordt in de San Pellegrino-fabriek. Het hele bottelingsproces vindt plaats in een van de meest complexe en geavanceerde fabrieken van Europa.

S.Pellegrino wordt van hoogwaardig natuurlijk mineraalwater gemaakt dat op natuurlijke wijze uit een bron in Val Brembana stroomt, in de uitlopers van de Italiaanse Alpen, op het grondgebied van San Pellegrino Terme. S.Pellegrino komt perfect parelend aan de oppervlakte en wordt op natuurlijke wijze verrijkt met minerale zouten.

S.Pellegrino belichaamt de zuivere Italiaanse hang naar gezelligheid en samenzijn, naar samen eten, waardoor het perfect past in de betere keuken zoals van Helpman’s Pasta’s. Dankzij zijn frisheid, goede smaak en geur maakt S.Pellegrino van elke maaltijd een smakelijk feest.

Meer dan water
Het merk staat vooral bekend om haar hoogwaardige mineraalwater maar in Italië ook vanwege haar hoogwaardige frisdrank die met dezelfde zorg wordt geproduceerd. Uiteraard heeft het merk meerdere smaken aan frisdrank. Wij hebben twee smaken uitgekozen en die toegevoegd aan ons assortiment.

De smaken
We hebben gekozen voor de Limonata en voor Tonica. De Limonata zou je kunnen zien als Bitter Lemon en de Tonica als Tonic. We hebben dus gekozen voor een bittere smaak frisdrank en voor een zure smaak frisdrank die perfect passen bij onze pasta sauzen. Welke frisdrank lekker is bij welke pasta lees je op onze bestelpagina.