Sinds deze week hebben we een nieuwe portie erbij, namelijk ‘Small’ (kinderportie) voor 5 euro. Er werd al zo nu en dan naar gevraagd en we zijn verheugd het nu te kunnen introduceren! 

Na enige tijd zoeken en testen hebben we het gevonden: de bezorg-borden voor onze kinderportie/Small pastagerechten. De portie is geschikt voor kinderen tot en met een jaar of zes/zeven.  Vanaf nu kunnen uw kinderen dus mee genieten van onze gerechten. Ook de bezorg-borden van de kinderporties zijn biologisch afbreekbaar en krijgen zij een bestekzak met inhoud erbij.

Let wel dat de leeftijd die we noemen enkel een gemiddelde is. U kunt zelf het beste bepalen wat voor portie uw kind op kan ongeacht zijn of haar leeftijd.

De portie is ook geschikt voor volwassen met een kleine trek. Stel je wilt even een hapje eten maar je hebt niet zoveel trek om een hele portie op te eten dan kun je gewoon de kinderportie bestellen.

Hoe bestel ik de kinderportie?
Je gaat naar onze bestelpagina en kiest dan de pastasoort die je wilt voor je kinderportie. Daarna kies je de maat “Small” en daarna kies je je favoriete saus en eventueel je favoriete toppings. Als je deze stappen hebt doorlopen dan heb je je kinderportie pastagerecht samengesteld. Voor volwassenen doorloop je precies dezelfde stappen maar kies je bij maat voor een medium.

Eet smakelijk.

Klik hier en stel je favoriete pastagerecht samen.