De pastasoort Farfalle, die de vorm van een vlinder/strikje heeft, verdwijnt vanaf deze week uit ons assortiment. 

We hebben besloten om te stoppen met het aanbieden van de pastasoort Farfalle. Vanaf vandaag is deze verwijderd uit ons assortiment en staat het niet meer op onze website als optie. Je kunt de Farfalle dus niet meer combineren met je favoriete saus en toppings.

Daar hebben we twee redenen voor. De eerste reden is dat Farfalle niet echt geliefd is en erg weinig besteld wordt. Dus vinden wij dat die eruit mag om ruimte te maken voor een andere pastasoort. De tweede reden is dat Helpman’s Pasta’s zich meer wil gaan richten op pasta’s  die exclusiever zijn. We willen minder ‘gewone pasta’s’ aanbieden en meer ‘exclusieve pasta’s.

Uiteraard zijn we bezig geweest om te zoeken naar meer exclusieve pasta varianten om deze toe te voegen aan de keuzemogelijkheden in ons assortiment zodat jij meer en exclusiever keus hebt.

Die exclusieve pastasoort hebben we gevonden. Het heeft ook nog eens een erg mooi verhaal en een lange geschiedenis. Welke pastasoort het is met welk verhaal lees je morgen in onze blog en bestel je het vanaf morgen op deze website in combinatie met je favoriete saus.