We luisteren graag naar onze volgers en naar iedereen die bij ons een gerecht heeft besteld of wilt bestellen. Daarom blijven we ook flink vernieuwen. Ook deze week hebben we iets nieuws!

Over het algemeen was, en is, onze gewone portie (die inmiddels Medium heet) genoeg voor een gewone maaltijd. Deze portie bevat namelijk de aanbevolen hoeveelheid voor een volwassen portie. Echter waren er gezinnen die aangaven dat ze kinderen hebben en die dan iets anders moesten eten omdat we geen kinderporties hadden. Dat vonden ze dan jammer. Wij natuurlijk ook! Daarom introduceerden we onlangs de Small portie. Speciaal voor kinderen en voor de kleine trek.

Ook kregen we geregeld feedback dat er mensen zijn die net niet voldoende hebben aan onze Medium portie. We nemen ieder feedback serieus en kijken naar de mogelijkheden wat we zouden kunnen verbeteren. We kwamen tot de oplossing dat we een derde formaat portie moeten introduceren want wij vinden dat iedereen bij ons zou moeten kunnen eten en dat iedereen een volle maag krijgt na het nuttigen van onze gerechten.

Daarom introduceren we vanaf deze week de ‘Large’ portie speciaal voor de grote trek. Deze portie kost momenteel 10 euro. Of de prijs en de hoeveelheid in deze portie gaat veranderen ten opzichte van de hoeveelheid en de prijs van nu weten we nog niet. We blijven kritisch naar ons kijken en verbeteren. We horen graag van jou wat jij van onze nieuwe portie vindt.

Eet smakelijk.