Per 1 oktober 2018 hebben wij enkele prijswijzigingen doorgevoerd. In deze blog willen we je er meer over vertellen. 

Als een jong bedrijf zijn we continu aan het nadenken over verbeteringen, uitbreidingen en hoe we Helpman’s Pasta’s een gezond bedrijf kunnen houden die de kwaliteit en service die het al biedt, kan behouden en levensvatbaar blijft. Het resultaat is dat we per 1 oktober 2018 enkele prijswijzigingen doorvoeren. 

Onze groente pastasauzen blijven hun prijs behouden zoals je ze al kent. Groente is goed voor je en daarom hebben we besloten om de groente sauzen goedkoper te houden dan andere sauzen. Dat geldt ook voor de extra ingrediënten. 

De prijzen van onze Famous Sauzen, vlees sauzen en vis sauzen gaan met 1 euro omhoog. Dat betekent dat je voor een small vanaf nu 6,99 betaalt, 9,99 voor een medium en 12,99 voor een large. 

Zoals je weet kun je bij ons extra ingrediënten en toppings aan je gerecht toevoegen om het precies zo te maken zoals jij het graag eet. Dat vinden we belangrijk. Daarom willen we het graag wat makkelijker en aantrekkelijker voor je maken. Met die reden hebben we de prijzen van vlees en vis als extra ingrediënt van 2,50 verlaagd naar 2 euro. Per extra ingrediënt is dat dus 50 cent goedkoper dan voorheen. 

Wil je op de hoogte blijven van meer nieuws van Helpman’s Pasta’s? Volg ons dan op Facebook. 

Eet smakelijk!