Goed nieuws! We introduceren Italiaanse warme broodjes die je bij je favoriete pastagerecht kan bestellen en thuis kan laten bezorgen.

 

Al sinds de dag dat we bestaan word ons gevraagd of we broodjes hebben en of we broodjes willen introduceren die je bij je pastagerecht kan bestellen. We hadden broodjes aan ons wensenlijst toegevoegd om het te realiseren en vandaag is eindelijk de dag: we Introduceren Italiaanse verse warme broodjes die je bij je pastagerecht kan eten.

 

Daarvoor hebben wij een voorlopige samenwerking opgezet met Pizzeria Rossini die gevestigd is aan de Friesestraatweg 51 te Groningen. Bij Rossini maken ze verse deegbollen voor ons, vervolgens maken we de bolletjes plat, smeren het in met olijfolie, voegen er zout en oregano aan toe. Daarna gaan de broodjes anderhalve minuut in de oven. Als jij je broodje besteld dan gaan de broodjes bij ons nog 4 a 5 minuten in de grill apparaat. Zo heb jij verse, gegilde en heerlijk warme broodjes bij je pastagerecht.

 

We hebben twee keuze mogelijkheden voor je. Voor 4 broodjes betaal je 2,50 en voor 8 broodjes betaal je 3,50. Je kunt ze bij het samenstellen van je pastagerecht erbij kiezen. We maken ze dan vers en je krijgt ze lekker warm geleverd. Heerlijk!

 

Eet smakelijk!