Vanaf vandaag hebben we drie nieuwe ingrediënten voor je om toe te voegen aan je favoriete zelf samengestelde pastagerecht. Meer vrijheid, en dus meer smaak.


Het is ons doel om jou zoveel mogelijk keuzevrijheid te bieden als mogelijk is zodat jij je favoriete gerecht kan eten zoals jij dat lekker vindt. We streven ernaar om je te helpen je pastagerecht samen te stellen zoals je creativiteit z’n gang wil gaan, om je de keuze te bieden om te experimenten zoals je dat thuis ook zou doen. Daarom kijken we ook voortdurend naar onszelf en naar ons concept om steeds opnieuw uit te vinden waar we kunnen verbeteren en waar we jou meer keuze kunnen bieden. We luisteren daarom heel aandachtig naar onze klanten en doen ons best om aan de hand daarvan verbeteringen aan te brengen.


Het resultaat is dat we vandaag drie nieuwe ingrediënten hebben toegevoegd aan het segment “Extra ingrediënten”. Vanaf nu kun je bij het samenstellen van je favoriete pastagerecht gerecht ook kiezen voor extra uien, extra Mozzarella en extra Pesto


Zo kun je vanaf nu je favoriete pastagerecht nog beter naar je eigen smaak customizen, zodat je eet zoals jij wilt eten.