Sinds ons ontstaan krijgen we regelmatig de vraag of we salades hebben. Wanneer we met ‘’nee’’ moesten antwoorden kwam altijd de vraag wanneer we het wél gaan introduceren. Sommigen bleven het regelmatig en herhaaldelijk vragen.


Sorry dat we je zo lang moesten laten wachten maar het is vandaag dan ook eindelijk zo ver!! We introduceren twee Italiaanse salades die je verder zelf kan samenstellen, customizen en bij je thuis kan laten bezorgen! 


Hoe werkt het?
Eigenlijk heel simpel, zoals onze pastagerechten ook werken. Je kiest je favoriete salade en dat is de basis. Vervolgens kies je welke maat je wil, want ook bij de salades hebben wij drie maten; small, medium en large. Vervolgens kun je zelf kiezen welke dressing in je salade gaat. Zo heb jij je favoriete salade in je favoriete smaak. Maar je hoeft het daar niet bij te houden, want wij houden van het aanbieden van vrijheid. We geven je graag de keuze om te eten zoals jij dat wilt. Daarom kun je ook onze salades verder customizen als jij dat wilt door toppings eraan toe te voegen. Je kan het zo uniek maken als jij wil! 


Voordat je begint; laten we eerst vertellen welke keuzes je hebt. 


Insalate Caprese
Allereerst kun je kiezen voor de Insalata Caprese. De traditionele salade uit Italië met mozzarella, tomaten en basilicum. Bij ons standaard te krijgen met rucola voor een meer salade beleving. 


Insalate Mista
Dit is een standaard en bekende gemengde Italiaanse salade. Daarin zitten tomaten, komkommer, paprika mix en uitjes. Om een bittere en zoete smaakbeleving te creëren is het bij ons te krijgen in een mengsel van rucola en veldsla. Een heerlijk frisse beleving. 


Dressings
Wij maken onze dressings zelf. De afgelopen tijd hebben wij wat geëxperimenteerd en zijn tot twee dressings gekomen die we nu al willen introduceren. We hebben de pesto-citroen dressing die gemaakt is van onze pesto en van vers citroensap die we zelf persen. De andere dressing is de Balsamico-mosterd dressing. Om de smaak van de balsamico beetje te verzachten gebruiken we zoete mosterd om de dressing te maken. Het geeft heerlijke zoet-scherpe smaak aan je salade. 


Geen enkele dressing is bij geen enkele salade standaard verbonden bij ons. Jij bepaalt welke salade met welke dressing in welke maat jij je salade eet. 


Prijzen
Beide salades hebben dezelfde prijs. Dat vinden wij, net als bij onze pastagerechten, wel zo duidelijk en overzichtelijk. Niet nadenken en je door de prijs laten leiden maar door je smaakpapillen. Een small kost 4,99, een medium kost 5,99 en een large kost 6,99. Net als bij onze pastagerechten bepaalt ook bij onze salades de maat die je kiest wat de prijs is. De prijs is dus niet afhankelijk van de salade maar van de maat die je kiest. 


Tip:
Heerlijk om bij de salades te eten zijn onze nieuwe Bread Balls. Omdat oregano de basis van het deeg voor onze broodballetjes is, versterkt het de Italiaanse smaakbeleving. Wat ook lekker is, is om een salade samen met je pastagerecht te bestellen en die ervoor, erna of tijdens je pasta te eten. Maakt het net wat frisser, gezonder en eet je meteen gevarieerd. 


Goed om te weten
Goed om te weten is dat we een nieuwe menuknop hebben aangemaakt waar je onze salades vanaf nu kunt vinden. Ze zijn dus niet op de home pagina te vinden. 


Eet smakelijk!