Bij Helpman’s Pasta’s zijn we voortdurend kritisch naar onszelf aan het kijken. Daarbij hoort dat we ook luisteren naar de feedback die jullie zo nu en dan voor ons hebben. Het resultaat hiervan is dat we steeds nadenken over hoe wij ons kunnen verbeteren. We hebben 9 veranderingen vanaf vandaag doorgevoerd die meteen van kracht zijn. Hieronder het rijtje met veranderingen, beginnend met 8 prijswijzigingen.  


8 prijswijzigingen 
We hebben vanaf vandaag de prijs van alle Large porties blijvend in prijs verlaagd. Alle Large porties zijn vanaf vandaag 1 euro goedkoper. Alle large porties die tot nu toe 13,99 waren kosten nu 12,99 en alle large porties die 12,99 waren kosten nu 11,99 euro. 

Tonijn als extra ingrediënt is ook blijvend in prijs verlaagd. Voorheen kostte tonijn aan je pasta toevoegen 2 euro en vanaf nu kost het 1,50 euro.

Verse basilicum en verse peterselie aan je pasta toevoegen als topping kostte voorheen 0,75 cent. Beide toppings zijn vanaf vandaag met 0,25 cent in prijs verlaagd en kostten nu 0,50 cent. 

Ook de prijs van extra topping bos-ui is met 0,25 cent verlaagd en kost nu 0,50 cent.

Rucola en veldsla zijn met 0,10 cent verlaagd en kosten nu 0,75 cent om aan je favoriete pastagerecht toe te voegen. 

We kregen veel positieve reacties op de smaak van onze Caprese Sticks. Echter kregen we ook heel vaak te horen dat men het iets te duur vond. We hebben er nog eens naar gekeken en hebben besloten om ook de prijs hiervan blijvend te verlagen. Voor 1 stick betaal je geen 2 euro meer maar 1,50 euro. Voor 2 stuks betaal je geen 3,50 euro maar 3 euro en voor 4 stuks betaal je geen 6 euro meer maar 5 euro. 

Knoflook is met 0,10 cent omhoog gegaan. Voorheen was het 0,50 cent en nu betaal je er 0,60 cent voor.


Wijziging in het menu
We hebben ook 2 extra opties van locatie in het menu veranderd. Voorheen kon je hete peper en knoflook vinden onder toppings. Vanaf vandaag vind je ze onder Extra ingrediënten. Ze horen daar meer thuis omdat we beide niet boven op het gerecht doen maar in het gerecht tijdens het koken. 

We hopen met deze wijzigingen jou beter van dienst te kunnen zijn. Belangrijk voor ons is dat jij je favoriete gerecht eet smakelijk jij het lekker vindt. Door deze wijzingen door te voeren hopen we je hiermee een beetje meer geholpen te hebben om dat te realiseren. 

Eet smakelijk. 
Klik hier en stel je favoriete pastagerecht samen