Ons menukaart is voortdurend in beweging. Op deze manier willen we relevant blijven voor jou en je behoeftes. Hoewel we vaak dingen toevoegen aan ons menukaart zijn er ook momenten waarin dingen van ons menukaart verwijderen. Hier zijn drie dingen die meteen verdwijnen. 

Smoothie Berry Fun 
We introduceerden niet zo lang geleden 3 smaken smoothies. De Berry Fun verdwijnt per direct uit ons menukaart. Er komt binnenkort wel een nieuwe smaak smoothie erbij.

Pastasalade Mangova 
We introduceerde speciaal voor de zomer 3 pastasalades waaronder de mangova; met mango en avocado. Ook deze is per direct niet meer te bestellen. 

Nutella Dolce
En als laatste, ook de Nutella Dolce verdwijnt uit ons assortiment. We hebben genoten van het proces van het ontwikkelen van deze speciale saus en zijn trots op de campagne die we hadden gecreëerd. Maar aan veel begin komt een einde. Dus ook de Nutella Dolce is vanaf vandaag niet meer te bestellen.

Deze drie dingen verdwijnen per direct van ons menukaart en zijn dus niet meer te bestellen. Wees niet getreurd, elk einde is een nieuw begin. Daar geloven we in. Dus binnenkort komen er weer nieuwe dingen waar je van kan genieten. Houd onze website, facebook en instagram in de gaten om niets van de ontwikkelen te missen.