We hebben de prijzen van onze frisdranken veranderd. De nieuwe prijzen zijn per direct van kracht en werken over het algemeen in jou voordeel. 

Sinds het ontstaan van Helpman’s Pasta’s geloven wij in eenheidsprijzen omdat wij graag willen dat jij niet noodgedwongen een keus maakt op basis van prijs maar op basis van wat jij lekker vindt. Wij geloven dat als alles hetzelfde kost dat men vaker zal kiezen voor wat hij of zij echt lekker vindt. Daarom hebben bijvoorbeeld onze pastasauzen allemaal dezelfde prijzen.

Sinds kort hebben wij meer (fris)drankjes in onze webshop en in onze winkel. Omdat het uitbreiden van ons assortiment geleidelijk is gegaan hebben we de producten steeds individueel bekeken en niet als geheel. We kwamen erachter dat elk drankjes soort weer een andere prijs had. Dat past niet bij ons. Want wij staan voor eenheidsprijzen zodat jij een betere keus kan maken. Als een gezond drankje 2,60 euro kost en een minder gezond drankje kost 1,50 dan zul je theoretisch gezien vaker voor het minder gezonde drankje kiezen puur op basis van prijs. 

Wij vonden dat dit anders kon en hebben daarom onze prijzen aangepast en er meer eenheidsprijzen van gemaakt. Waar een eenheidsprijs niet mogelijk was hebben we de prijzen wat dichter bij elkaar gebracht om de Kloss wat meer te dichten. Vaak met als resultaat dat het minder winstgevend voor ons wordt, maar dat hebben we voor jullie wel over. Omdat we willen dat je echt kiest voor wat je wilt kiezen zonder op de prijs te hoeven letten.

Hier zijn 3 prijswegingen die we hebben doorgevoerd. 

De nieuwe fruit sapjes van Santal zijn per direct met 0,70 cent gedaald in prijs. Ze zijn van 2,60 euro naar 1,99 euro gegaan.

De Italiaanse frisdranken Sinas, Bitter Lemon, en water zijn met ,049 cent gestegen in prijs. Ze zijn van 1,50 naar 1,99 gegaan. 

De ijskoude verse Smoothies zijn met 1 euro gedaald in prijs. Ze zijn per direct van 3,99 gedaald naar 2,99 euro.