Extra dingen aan je pastagerecht toevoegen is bij ons vanaf het begin al mogelijk, maar een ingredient juist eruit laten? Dat was nog niet mogelijk. Nu wel! We vertellen je hoe! 

Vanaf het moment dat we bestaan is het al mogelijk om dingen aan je gerecht toe te voegen. We begonnen eerst met het toe kunnen voegen van toppings aan je pastagerecht. Zoals bos-ui en extra kaas.

Om je pastagerecht meer custom te kunnen maken kwamen we later met de optie dat je ook ingrediënten aan je pasta kunt toevoegen en gingen we langzamerhand deze optie steeds uitgebreider maken. Hoewel dat niet meteen een succes was, is het inmiddels een groot succes. Ongeveer 80% van onze bestellingen is zelf samengesteld naar eigen smaak en wens. Massaal worden er dus extra ingrediënten toegevoegd aan onze basisgerechten. 

We blijven altijd naar jullie ideeën en feedback luisteren. Dankzij jullie suggesties introduceren we nu een nieuwe functie! De mogelijkheid om je pastagerecht nóg meer custom te maken! Geheel gratis!

Vanaf nu kun je ook een ingrediënten eruit laten of zelfs vervangen. Hoe het werkt?

Zoals je inmiddels wel weet vind je bij elk basisgerecht dat we hebben de knop “Samenstellen”. Als je daarop klikt kun je in een pop-up venster je favoriete saus samenstellen en aanpassen. Als je op de laatste balk klikt dan ontvouwt zich een tekst-balk. Daarin kan je een aanpassing doorgeven. Bijvoorbeeld “graag zonder kip”. Je kunt ook een ingredient vervangen door bijvoorbeeld te schrijven “Graag broccoli in plaats van kip”. Je kunt zo makkelijk bijvoorbeeld een vlees pasta veranderen in een vegetarische pasta door een ingredient te vervangen, zónder extra kosten. Want deze functie is een geheel gratis extra service.

Ook kun je daar bijvoorbeeld allergieën doorgeven die je hebt. Dit kun je nu dus per gerecht doen. Hierdoor kunnen we veel nauwkeuriger aan je wensen voldoen en is een fout in het gerecht minder snel gemaakt. 

Zo kun jij beter genieten van een in vrijheid zelf samengestelde pastagerecht die precies voldoet aan jouw wensen! 

Enjoy!