In februari 2021 introduceerden wij de Pasta Frikandel Speciaal voor het eerst, daarna ging het er weer uit omdat het een tijdelijke special was. Nu is ie terug én blijft ie voorlopig ook.

Toen we het in 2021 voor het eerst introduceerden konden we ons van te voren niet voorstellen wat er daarna gebeurde. We kregen honderden reacties, van enthousiaste mensen tot mensen die ons uitscholden voor van alles. En enorm veel mensen gingen het bestellen. Uiteindelijk ging het ook viraal op Reddit en was deze creatie trending. Ineens kwamen mensen uit het hele land de Pasta Frikandel Speciaal proeven. 

Toen de special tijd voorbij was haalden we het weer uit de menukaart maar mensen uit het hele land bleven komen en raakten teleurgesteld. Ook veel mensen bleven ernaar vragen. Dus haalden we het voor even weer terug en na een tijdje verdween ie weer. 

Maar sindsdien blijven mensen ernaar vragen. Er zijn nog veel mensen die het willen proeven of er gewoon gek op zijn en deze regelmatig willen bestellen. Omdat we geen nee willen blijven zeggen introduceren we de Pasta Frikandel Speciaal weer terug. En dit keer blijft ie op ons menukaart staan. 

Hoe lang? Dat weten we niet maar voorlopig is ie er en kun je het bestellen in onze vestigingen, 

Plaats een reactie