Bij Helpman’s Pasta’s vinden we dat het niet nodig zou moeten zijn om te vermelden dat je aan de wereld denkt als je onderneemt door ecologisch te ondernemen. Het zou normaal en vanzelfsprekend kunnen zijn en iedereen zou het kunnen doen. Helaas is dat nog lang niet het geval. Daarom vermelden we dat wel. Niet omdat we graag ermee willen pronken maar omdat wij jou willen laten weten dat je onbezorgd kan genieten van onze gerechten zonder schade aan de wereld toe te brengen.

Onze bakjes

Bij jouw gerecht krijg je van ons altijd een bord die je na het eten weg kunt gooien, een bestekzak met daarin een servet en een vork. Al deze producten die wij bij je gerecht gratis leveren zijn ecologisch. Wij hebben onze producten met zorg uitgekozen en werken nauw met onze leveranciers samen om tot de beste keuzes en producten te komen. Na het genieten van je gerecht kun je al deze producten in de groene afval container gooien.

Bezorging op de fiets

Bij Helpman’s Pasta’s maken we geen gebruik van auto’s of scooters om je maaltijd te bezorgen omdat dezen niet goed voor het milieu zijn. Al onze gerechten worden door onze bezorgers op de fiets naar je toe gebracht. Zo blijven zowel de aarde als onze bezorgers gezond en fit. En omdat we lokaal in de wijk ondernemen en bezorgen kunnen we je gerecht alsnog snel en warm aan je deur bezorgen.

Geen plastic

Bij Helpman’s Pasta’s maken we geen gebruik van plastic. Geen plastic bezorg bakjes, geen plastic tasjes, geen plastic vorkjes en we kopen, als mogelijk, ook geen producten in waar plastic op, in of omheen zit.

We zijn steeds aan het verbeteren

Wij hebben te maken met leveranciers en de keuze aan assortiment die zij bieden. Het lukt ons dus helaas (nog) niet om alles 100% ecologisch in te kopen. Er is altijd ruimte voor verbetering. Zowel voor ons als voor onze leveranciers. Wij werken dan ook nauw samen met onze leveranciers om op termijn van 75% ecologisch naar 100% ecologisch te gaan.