Binnenkort: Franchise kansen Helpman’s Pasta’s

UNIEKE KANS: Helpman’s Pasta’s Groningen en Assen worden binnenkort, voor het eerst ooit, aangeboden als franchise locaties!

Helpman’s Pasta’s heeft in de afgelopen 6 jaar bewezen dat het een succesformule is door zes jaar op rij te groeien. Het is tijd dat we dit succes gaan delen met anderen die ondernemersambities hebben, met mensen die met ons mee willen groeien en gebruik willen maken van deze unieke kans! 

Meld je direct aan

Over Helpmans’s Pasta’s

Bij Helpman’s Pasta’s zijn we super ambitieus en gedreven. We zoeken mensen die onze ambitie en gedrevenheid delen en samen willen groeien!

Het begon allemaal in 2017 in een klein appartementje op twee hoog, in het huis van de oprichter. In de eigen keuken van 2 vierkante meter. Zelf pasta’s maken, op de fiets stappen, in een picknickmandje afleveren, terug naar huis en de volgende bestelling maken. Na 9 maanden kwam de eerste vestiging. Inmiddels heeft Helpman’s Pasta’s twee eigen locaties en staat de derde op de planning voor 2024. 

In de komende jaren willen we groeien naar 10 vestingen en op lange termijn willen we groeien naar 100+ vestigingen. Omdat heel Nederland onze heerlijke pasta’s verdient! Om dat doel te bereiken, en anderen de kans te geven om samen met ons mee te groeien, stellen wij het concept vanaf april 2024 beschikbaar voor franchise.

Ben jij gedreven en bereid hard te werken om samen met ons dit succes verder te bouwen? Heb je interesse om franchisenemer te worden? Neem dan contact met ons op via onderstaande formulier of stuur een mailtje naar franchise@helpmans.nl

De kansen

Onze huidige vestigingen zijn beide op dit moment in eigen beheer. Zowel de vestiging in Groningen als die in Assen kunnen worden overgenomen door een kandidaat franchisenemer.

Daarnaast zien wij op korte termijn kansen in Leeuwarden, Zwolle, Hengelo, Apeldoorn en Almere. Woon jij in één van deze steden en heb je interesse in franchisenemer worden? Meld je dan aan voor een vrijblijvende en voorlopige kennismaking.

Woon je ergens anders en zie je kansen? Laat het ons gerust weten.

Waarom franchisenemer bij Helpman’s Pasta’s?

 • Omdat we eerst zelf het risico hebben genomen om het concept te verfijnen, vestigingen op te zetten en er een succes van te maken
 • Je gebruik kunt maken van ons eigen ontwikkelde platform en software, die erop gebouwd is om jou te dienen in je succes
 • Omdat wij lucratieve deals hebben met fabrikanten en leveranciers, zoals Galbani en President, waar jij profijt van zult hebben
 • We zijn nog vrij klein en zullen de komende jaren mega veel groeien, jij kunt profiteren van deze groei en er deel uit van maken. Jouw succes is ons succes. 
 • Wij verkopen niet zomaar pasta, wij bouwen een merk voor de lange termijn die in jouw voordeel zal werken

Ben jij onze volgende pasta-baas/bazin?

 • Je hebt een ondernemersmentaliteit en doorzettingsvermogen
 • Je hebt affiniteit met pasta en koken 
 • Je bent ambitieus en bent iemand die morgen beter wil zijn dan vandaag
 • je bent bereid fulltime in je winkel te werken 
 • Je woont niet verder dan 30 minuten van je vestiging vandaan
 • Je doorloopt onze training 
 • Je bent een mensen mens en hebt leidinggevende kwaliteiten 

Direct beschikbare vestigingen

Groningen

Unieke kans: Onze aller eerste, en al 6 jaar bestaande locatie met een vaste klantenkring, wordt ter overname aangeboden.

Vraag informatie aan

Assen

Ter overname: in 2022 geopende winkel met veel potentie in Assen., op een unieke en super centrale zichtlocatie.

Vraag informatie aan

Aanmeldformulier