Klik op de vraag om het antwoord te bekijken

Niets. Wij rekenen geen extra kosten voor bezorging. Het bedrag dat je ziet bij het samenstellen, is het bedrag dat je betaalt.

We zijn gevestigd aan de Nieuwe Ebbingestraat. Vanaf daar bezorgen wij in een straal van 5 kilometer.

Uiteraard kun je ook afhalen in onze winkel aan de Nieuwe Ebbingestraat 32. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen én kun je zien hoe wij jou gerecht klaar maken.

Absoluut. Voor online betalingen werken wij met de diensten van Mollie. Dit is één van de meest veilige en betrouwbare online betaalmethodes wereldwijd.

Ja, dat kan. Je kunt telefonisch je bestelling doorgeven en aan de deur betalen met pin of contant. Je kunt ons bellen op 0502113430.

Dat kan zeker. Op de dagen dat we open zijn kun je de hele dag door bestellen. Tijdens het afronden van je bestellingen kun je zelf aangeven wanneer jij je eten bezorgd wilt hebben. Geef in het vakje “Bestelnotities” bij het invullen van je gegevens aan op welk tijdstip jij je eten bezorgd wilt hebben.

Ons streven is om jouw samengestelde gerecht binnen 45 minuten aan je deur af te leveren. Als je een grote bestelling hebt van meerdere gerechten dan kan het iets langer duren. Ook als het druk is bij ons dan kan het iets langer duren.

Nee. Op dit moment hebben wij geen glutenvrije gerechten in ons assortiment. We zijn samen met onze leverancier wel bezig met het vinden van de juiste producten. We zullen binnenkort dus wel glutenvrije gerechten krijgen. Wanneer precies? Dat weten we niet We hopen zo snel mogelijk. Wil jij graag dat we glutenvrije gerechten hebben? Laat het ons dan via Facebook of per mail weten wat je favoriete smaken zijn.

Heb je je antwoord niet kunnen vinden? Mail je vraag dan naar contact@helpmans-pastas.nl of bel ons op 0502113430.