Nieuwe smaak Italiaanse frisdrank

San Pellegrino
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Bij Helpman’s Pasta’s blijven we nadenken over verbeteringen, blijven we nieuwe gerechten bedenken en blijven we proeven om zo ons assortiment steeds te verbeteren en uit te breiden. We hebben dan ook weer iets nieuws!

We introduceren vanaf vandaag een nieuwe smaak Italiaanse frisdrank. We hadden al de Italiaanse Tonic en de Italiaanse Bitter Lemon aan ons assortiment toegevoegd. Vanaf vandaag hebben we ook Italiaanse Sinas.

De Italiaanse Sinas is fris van smaak en heeft lichte bubbels. Het is niet zo bruisend als bijvoorbeeld Fanta maar het is ook niet bubbels vrij. De frisdrank is een kruising tussen sinaasappelsap en Fanta. Lekker bij een wat zoetere pastasaus zoals bijvoorbeeld de Napoletena. Maar ook lekker bij de Carbonara of de Verdrura.

Ook de Italiaanse Sinas kun je net als de andere frisdranken meteen erbij bestellen voor 1,50 wanneer je je favoriete pastagerecht aan het samenstellen bent op onze bestelpagina. Als je je pastagerecht hebt samengesteld en je topping(s) hebt gekozen kun je meteen daarna ook heel simpel je favoriete frisdrank erbij kiezen door het aan te vinken.

Eet smakelijk en geniet.

Meld je aan op onze nieuwsbrief

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin