Onze eerste vestiging opent in juni!

Helpmans-Pasta-Voorgevel
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

We hebben goed nieuws!! Eindelijk opent Helpman’s Pasta’s de eerste bezorg-en-afhaal vestiging in Groningen. Helaas betekent dit wel dat we uit Helpman vertrekken. We leggen uit waarom.

 

In september 2017 gingen we online om een proefperiode te draaien. We begonnen heel klein en heel bescheiden en gingen de testfase in. In pop-up keukentjes in bestaande horecazaken runden we tot nu onze keuken. De afgelopen maanden zijn we erg gegroeid en hebben we veel verbeterd. Bij vooruitgang hoort constante groei en verbetering. Daarom is het tijd dat we een eigen vestiging openen. Om jullie beter van dienst te kunnen zijn en om de stijgende drukte aan te kunnen.

 

Zoektocht
We hebben in de afgelopen 5 maanden hard gezocht naar een geschikte locatie. Het liefst in Helpman, waar het allemaal begonnen is en onze naam van is afgeleid. Maar helaas, we hebben, na lang zoeken en veel gesprekken voeren, geen geschikte pand kunnen vinden in Helpman waar we ons kunnen vestigen. Dat is het slechte nieuws en daar balen we zelf ontzettend van. Maar we willen wel de groei die we doormaken nu wel aankunnen en daar hebben we een winkelruimte voor nodig. Dus zijn we verder gaan zoeken, buiten Helpman.

 

Goed nieuws
Het goede nieuws is dat we wel een geschikte ruimte hebben kunnen vinden in de binnenstad van Groningen waar we ons kunnen vestigen. Alle papieren zijn ondertekend. Hierbij willen we dan ook officieel aankondigen dat we op 7 juni 2018 de eerste bezorg-en-afhaal locatie openen aan de Nieuwe Ebbingestraat 32. Op die dag hebben we ook een special Guest in onze nieuwe vestiging, maar daar vertellen we je volgende week meer over.

 

En Helpman dan?
Je vraagt je vast af of we in Helpman blijven bezorgen nu we ons buiten Helpman gaan vestigen. Uiteraard blijven we in Helpman bezorgen. Onze nieuwe vestiging is dichtbij genoeg om Helpman, Oosterpoort en een deel van de Wijert te kunnen blijven bedienen. We blijven trouw aan onze wijk. Dus je kunt van onze verse pastagerechten blijven genieten!

 

Veranderd onze naam?
Er zijn ook mensen die ons de afgelopen weken hebben gevraagd of we nog Helpman’s Pasta’s blijven heten of dat we onze naam gaan wijzigen vanwege onze verhuizing. Ons antwoord is simpel; waar we ons in de toekomst ook zullen vestigen, we zullen altijd Helpman’s Pasta’s blijven heten, zoals Kentucky Fried Chicken (KFC), die in Kentucky is ontstaan, ook Kentucky in hun naam behoudt, zo zullen we Helpman altijd in onze naam blijven houden.

 

We willen jou bedanken dat je bij ons blijft bestellen en zo positief over ons bent. Mededank aan jou zijn we zo hard gegroeid en blijven we groeien. Mededank aan jou kunnen we, en zullen we, onze dienstverlening en onze producten blijven verbeteren.

 

En ja, we blijven open de komende weken. Je kunt de komende weken blijven samenstellen, bestellen en van je favoriete pasta blijven genieten. Dus we zeggen eet smakelijk en zeker tot ziens, in het nieuwe pand!

 

Stel nu hier je favoriete verse pastagerecht samen

 

Meld je aan op onze nieuwsbrief

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin