Helpman’s Pasta’s is ontstaan in de wijk Helpman in Groningen, zoals de naam al zegt. 

Geheel eigentijds zijn wij een volledig online service, wij hebben geen fysiek restaurant  waar u kunt komen eten of afhalen. Helpman’s Pasta’s focust zich volledig op het bereiden van kwalitatief goede en heerlijke verse gemaakte pasta’s voor bij jou thuis. 

Bij Helpman’s Pasta’s geloven wij erin dat jij kan genieten van hoge kwaliteit pasta rechtstreeks uit Italië, en van een full service dienstverlening op een ongekend niveau bij de bezorging hiervan.

Hoogwaardige pasta

Onze pasta komt rechtsreeks uit Italië en heet Voiella Pasta. Deze pasta staat in Italië bekend als dé pasta van het hogere segment, waar vooral de koninklijke familie en de rijkere bevolking van Napels in eerste instantie van de creaties uit de Voiello- pastafabriek genieten. Dit verandert als de fabricatie wordt gemoderniseerd en de productie stijgt.
Voiello is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest populaire pastamerken in Italië, waarbij het motto van oprichter Giovanni onveranderd is gebleven: ga altijd voor ‘het beste van het beste’. Dat is een motto die wij van Helpman’s Pasta’s delen, wij vinden dat jij het verdient om koninklijk te genieten van een heerlijk pastagerecht. Meer weten over de pasta die we gebruiken? Klik dan hier.

Full service

Bij Helpman’s Pasta’s geloven wij in onze extra service bij het bezorgen van jouw eten. Als jij een keer geen zin in koken hebt dan heb je meestal ook geen zin in afwassen nadat je de maaltijd hebt gegeten. En eten uit een plastic bakje… Wie wil dat nou? Daarom hebben wij een nieuwe full-service bezorgdienst.
Al ons eten bezorgen wij in speciale borden die je daarna weg kunt gooien, en we er altijd een vork en servet erbij.  Je kunt het uitpakken en meteen genieten, zonder afwas, mét het comfort van uit eten gaan. Dit alles in jouw eigen huis!
Het meegeleverde bord, de verpakking en de inhoud ervan zijn biologische afbreekbaar. Na het genieten van jouw maaltijd kunnen deze in de groene container. Meer weten over onze ecologische lijn? Klik dan hier.

Keuzevrijheid

Bij Helpman’s Pasta’s geloven wij erin dat jij de vrijheid moet hebben om zelf te bepalen. Daarom hebben wij geen vaste combinaties in ons menu waar je uit kunt kiezen met verschillende prijzen. Jij kan zelf bepalen welke pasta en welke saus jij wilt combineren, zonder dat dit invloed heeft op de prijs van het gerecht.
Wij hebben één vaste prijs voor alle pasta’s en sauzen, die jij oneindig kan combineren op de manieren die jij het lekkerst vindt. Simpel en transparant!