Twee tijdelijke kerstsauzen met kalkoen

blog
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Vandaag introduceert Helpman’s Pasta’s twee speciale kerstsauzen met kalkoen. De actie loopt tot en met tweede kerstdag. Daarna gaan de sauzen weer uit het assortiment.

De kerst komt eraan en we raken steeds meer in de kerstsferen. Om het kerstgevoel smakelijk compleet te maken introduceren we vandaag twee kerstsauzen met kalkoen. Zoals je gewend bent van ons is ook de kalkoen geen ingevroren of droge kalkoen maar gewoon slagersvers.

De sauzen zijn vanaf vandaag te combineren met je favoriete pasta en toppings zodat je ervan kunt smullen zoals jij dat lekker vindt. Hieronder kun je meer over de sauzen lezen.

Tomaten-roomsaus
De ene saus bestaat uit stukjes kalkoen in tomaten-roomsaus en knoflook. De smaak van deze saus is romig en zoet tegelijk.

Romige pestosaus
De andere saus is met stukjes kalkoen, room en pesto. De smaak van deze saus is wat scherper en tegelijk ook romig.

We hebben van beide sauzen één portie formaat en dat is de medium. Dat is de meest gangbare portie. De inhoud is het aanbevolen hoeveelheid per persoon. Omdat het kerst is, en december een dure maand is, betaal je voor dit gerecht geen 7,50 maar 6,99 (excl 1 euro bezorgkosten).

Wil je één van deze sauzen combineren met je favoriete pastasoort? Ga dan naar onze bestel/samenstel pagina, kies je saus, stel samen en smullen maar!

Eet smakelijk!!

Meld je aan op onze nieuwsbrief

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin