Vacature: Assistent Pasta Chef

Vind jij het leuk om de spin in de web te zijn in de keuken? Ben je ook nog eens vliegensvlug en stressbestendig? Dan hebben we goed nieuws! We zoeken voor onze vestiging in Groningen een Parttime Assistent Pasta Chef. Ervaring is niet noodzakelijk!

De functie
Als Assistent Pasta Chef bij Helpman’s Pasta’s ben je tijdens de spits de spin in het web. Samen met de Pasta Chef zorg je ervoor dat de dag smooth verloopt. Je assisteert de chef waar nodig. Zo ben je het ene moment broccoli aan het snijden, het andere moment ben je gerechten aan het koken en op het andere moment help je klanten die binnen lopen of bellen. Je zorgt ervoor dat de chef door kan koken en helpt hem/haar het overzicht te houden. Een mooie, uitdagende en afwisselende functie! 

Uren en dagen
Dit wordt een nieuwe functie voor onze vestiging in Groningen. Jij wordt de eerste die deze functie gaat vervullen. Samen met jou gaan we deze functie vormgeven, in het begin zal het zoeken zijn en experimenteren. Wat we wel weten is dat je sowieso op zondag avonden en geregeld op maandag en donderdag avonden zult assisteren tussen 18:00 en 21:30 uur. 

Dit ben jij
Je bent 16 jaar of ouder, punctueel, stressbestendig, kunt zelfstandig werken en functioneert goed onder leiding, bent leergierig en vindt koken leuk. Ervaring in een professionele keuken is niet nodig. Onze ervaren Pasta Chef zal je alle fijne kneepjes van het vak leren. Je kunt goed Nederlands spreken, lezen en schrijven. 

Dit bieden wij jou
Een afwisselende baan in een jong, ambitieus en snelgroeiend bedrijf waarin je niet als nummer gezien wordt maar een belangrijk onderdeel bent van een klein team.

Er zijn doorgroei mogelijkheden waarin je uiteindelijk Pasta Chef kan worden, vestigingsmanager of een eigen vestiging kan hebben. Meer dan voldoende ruimte om door te groeien als je de ambitie ervoor hebt. 

We bieden je een gezellige werksfeer in een jong en gezellig team die samen lol kunnen hebben maar ook hard kunnen werken. Je  krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en kunt groeien naar hoogtes die je zou willen.

Dit bieden wij:

  • De kans om door te groeien in functie als je dat zou willen
  • Een uurloon die hoort bij je leeftijd/kwaliteiten 
  • Zelfstandigheid en vrijheid
  • De kans en ruimte om je ontplooien
  • Training en coaching
  • Heel veel pasta’s eten
  • Gezellige borrel avonden met collega’s


Wil je reageren op deze vacature? Vul dan het formulier hiernaast in of mail naar contact@helpmans-pastas.nl. Je kunt ook gewoon langs komen in ons filiaal aan de Nieuwe Ebbingestraat 32. Solliciteer direct en wie weet heten we je snel welkom in ons team!

Solliciteren

Geef een korte motivatie
Ik geef Helpman’s Pasta’s BV toestemming om mijn ingevulde gegevens te verwerken, te bewaren en te gebruiken om contact met mij op te nemen.