Vacature: scooter bezorger Assen

Voor onze nieuwe vestiging in Assen, zijn we opzoek naar gedreven jongens en meisjes die aan de slag willen als scooter bezorgers.

De functie
De functie van (scooter) bezorger noemen wij Mobiele gastvrouw/gastheer. Omdat wij vinden dat je als bezorger een gastheer of gastvrouw bent, zoals in een hotel of restaurant, maar dan bij mensen aan hun eigen voordeur. Dat is ook de service die we hanteren. Open, vriendelijk, met oog op service en kwaliteit waar de gast (besteller) voorop staat.

Als mobiele gastvrouw/gastheer ben je bij de klanten het gezicht en beleving van het merk Helpman’s Pasta’s. Je bezorgt, op onze elektrische bezorgfietsen, de zelf samengestelde pastagerechten van de klant bij hun aan de deur. Dat doe je zo snel mogelijk op een verantwoorde en vriendelijke manier.

Naast de gerechten bezorgen is je functie erg afwisselend, want bij Helpman’s Pasta’s werken we als één team. Dat betekent dat je multi inzetbaar bent. Het ene moment ben je aan het bezorgen, het andere moment was je wat pannen af, help je de kok, ben je binnen lopende klanten aan het helpen of telefoontjes aan het beantwoorden. Je bent erg afwisselend bezig.

Wie ben jij?
Je bent 16 jaar of ouder. Je bent in het bezit van een brommer bewijs of rijbewijs. Je vindt klant contact leuk en bent service gericht. Je bent punctueel, stressbestendig, houdt van aanpakken en vindt fietsen niet erg. Je trotseert alle weersomstandigheden en kunt goed zelfstandig werken. Je bent punctueel en betrouwbaar.

Uren en dagen 
We hebben zowel korte shifts beschikbaar als lange shifts. Je dagen zijn wekelijks flexibel in te vullen aan de hand van beschikbaarheid. Je kunt dan zoveel of weinig werken als je wil. Je kunt dus kiezen of je veel of weinig wilt werken, wel dien je tenminste 2 dagen in de week beschikbaar te zijn. 

Wat wij bieden

  •  Een dynamische en relaxte werksfeer 
  • Markt comfort salaris + fooi
  • Zowel flexibiliteit als zekerheid (naar eigen wens)
  • Doorgroei mogelijkheden als je de ambitie ervoor hebt 
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen 
  • Maandelijks borrels
  • Flinke kortingen voor jou, je familie en je vrienden

Interesse? Solliciteer dan direct via het formulier op deze pagina. Je mag ook mailen naar contact@helpmans-pastas.nl of gewoon langs komen bij ons in de vestiging. 

Solliciteren