We introduceren Jörgen Raymann pasta

Jöegen-Raymann-pasta
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

We hebben geweldig nieuws! Met trots en enthousiasme kunnen we bekend maken dat Helpman’s Pasta’s gaat samenwerken met TV presentator Jörgen Raymann!

 

Het is een ondernemersdroom; je eerste vestiging openen en dan al samenwerken met een ster uit eigen land. Die droom komt voor ons uit.

 

In de afgelopen maanden zijn we achter de schermen in gesprek geweest met Jörgen Raymann voor een samenwerking. We hadden wat leuke ideeën en hebben deze voorgesteld aan hem. Raymann reageerde enthousiast en we kunnen nu eindelijk, na maanden voorbereiden en plannen, officieel bekend maken dat er een samenwerking is ontstaan!!

 

Dol op pasta
We kennen Raymann allemaal natuurlijk als TV presentator, als theatermaker en als comedian. Maar voordat Raymann bekend werd als presentator, was hij een horeca-ondernemer in Suriname. Daar runde hij zijn eigen restaurant. 

 

Zijn liefde voor de keuken is daar niet gestopt. Raymann heeft later in Nederland als Tante S een kookboek uitgebracht. In dat boek zijn, naast andere heerlijke gerechten, twee pastagerechten te vinden. Want, Raymann is echt dol op pasta!! 

 

We hebben Raymann gevraagd of hij zijn liefde voor pasta wil delen met jullie door samen met ons twee sauzen samen te stellen, die je vervolgens kunt combineren met je favoriete pasta. Geheel naar zijn eigen smaak en met de ingrediënten die hij lekker vindt. Zo gezegd, zo gedaan. Er zijn twee heerlijke sauzen ontstaan. Welke dat zijn geworden, vertellen we je in de volgende blog. 

 

Raymann in Groningen
Op 7 juni, tijdens de opening van onze eerste vestiging, kun je de sauzen die door Jörgen Raymann zijn samengesteld voor het eerst proeven voor 7,99 per medium portie. Je kunt niet alleen de Jörgen Raymann sauzen proeven, maar kunt hem ook ontmoeten. Raymann staat namelijk vanaf 17:30 uur bij ons in de zaak om met je te kletsen en op de foto te gaan. 

 

Een droom
Het is voor ons een grote eer om als een startende onderneming, die heel klein in het Groningse Helpman is ontstaan, na 8 maanden proef te draaien, al samen te werken met Jörgen Raymann en met hem onze eerste officiële vestiging te openen. We zijn erg enthousiast over dit unicum en dat Raymann straks naar onze opening komt om onze vestiging te openen door het lintje door te knippen. We kijken uit naar de dag van de opening, op 7 juni. Zet het dus in je agenda, want het wordt een feestelijke opening! 

 

Tot dan! 

Lees de vorige blog over onze nieuwe vestiging. 

Meld je aan op onze nieuwsbrief

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin